/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Plusklas Sneek
Home » projecten

projecten

6 november kregen de kinderen van de plusklas teken les van de moeder van Sam, Saskia. Saskia liet ons zien wat we zouden maken uil in een boom in de nacht. Eerst moesten we vier verschillende stijlen van tekenen voelen om de achtergrond van de tekening te maken butsen ,krassen ,zwalken, roteren . op de muziek gingen we de achtergrond maken als Saskia zei dat we moesten butsen dan deden we dat met wasco krijtjes. daarna gingen we van 2 kleuren daarmee maakten we een boom, toen tekende we een uiltje en knipte we die uit klaar .

 

de paarden

woensdag 16 oktober

 

de plusklas van groep 8 ging woensdag naar een paardencoaching in Hardwerd eerst moesten we ons aan de groep voorstellen naast een paard. Onze meester Peter vond het best wel eng hij stond liever naast een konijn. daarna werden we in drie groepen verdeeld en we moesten het paard met z'n vijfen begeleiden om de pilonnen. het lijkt heel makkelijk maar dat is het niet, want je moet het met z'n vijfen doen en iedereen zegt wat anders. Het is geen enkel groepje helemaal gelukt maar het het laatste groepje kwam he verst. toen hadden we pauze en kregen we limonade. Na de pauze moesten we een plaatje uitkiezen op de achterkant stond een tekst die we eerst niet zagen. We moesten het voorlezen en kijken of het bij ons paste. De laatste opdracht was het moeilijkst toen moesten we zonder touw voor  het paard uitlopen en het paard moest ons een rondje volgen. Het was een  hele leuke ochtend.